copyright

Az oldalon található képek Iby András szellemi tulajdonát képezik (kivétel ahol külön jelezve van más fotós, mint alkotó). A képeket engedély nélkül felhasználni nem lehet. Minden jog fenntartva!

január 18, 2009

És elkezdődik a változás

Ma kiderült, hogy tényleg mehetek Dániába, nincs sem anyagi sem időbeni akadálya az utazásnak és kintlétnek. Nagyon örülök neki. Kicsit kezdek beszürkülni az itthoni mentalitástól amit ez az ország sugall felém. Nincs perspektíva és ami van azt is csírájában elfojtják.
Úgy érzem hogy kezd megcsömörleni ez az ország teljesen. Rengeteg embert bocsájtanak el, egyre drágább minden, és egyre boldogtalanabbak az emberek, mert minden a pénz körül forog. Sajnos. Élni kell valamiből ami meg ugyan nem egyre kevesebb, de a pénz mennyiség értéke nem ugyanaz.

Sajnos nem látok itthon perspektívát a tanulásban sem, mert drága, nem jól felszerelt, modortalan és személytelenné vált az is. Hát ennyi lehangoló gondolat után úgy gondolom, hogy én ebből nem kérek többet most.

Nagyon várom már az utazást Dániába, nagyon szeretnék már ott lenni és végre Szissz mellett lenni, akinek ezt a csodálatos országot köszönöm.

1 megjegyzés:

  1. én nagyon fogok szorítani, hogy klassz legyen az utad, és remélem itt majd beszámolsz mindenről, és hogy én mentor lennék? hát ez tök megható, de tényleg :D annyira jól esik puszi :D

    VálaszTörlés